Мови
Важливим елементом і чинником навчання є мова. "Скільки мов ти знаєш - стільки разів ти людина" Знання англійської мова є показником освідченої людини. Англійська відкриває нам світ

10 кращих YouTube-каналів для вивчення англійської
20.12.2019
ImageЗаняття з індивідуальним викладачем дуже корисні, але доступні далеко не кожному. У цьому випадку на допомогу приходять спеціальні мовні відеоканали. Вони допоможуть вам відпрацювати вимова, почати краще розуміти мову на слух, дізнатися важливі нюанси реального застосування англійської мови.
Продолжение...
 
Як визначити рівень володіння англійською мовою
19.12.2019
ImageВсе життя вчиш англійську мову, але досі не впевнений щодо свого рівня? Пояснюємо, як його визначити та скільки їх існує в природі. А ще – тримай невеличку добірку безкоштовних онлайн-тестів, котрі допоможуть пришвидшити цей процес.
Продолжение...
 
Говоріть красиво: 15 найкращих українських скоромовок для тренування гарної вимови
24.02.2019
ImageУкраїнська мова є однією із наймелодійніших на планеті. На мовному конкурсі, який відбувся у Парижі у 1934 році, українську визнали третьою найбільш красивою мовою у світі (після французької та перської).
Продолжение...
 
Про угорців, мову освіти і мадяризацію
03.10.2017
ImageА чи знали ви, що в Угорщині – за даними перепису 2001 року – живе аж 268 395 греко-католиків?
Продолжение...
 
Школа правильной речи в городе Киев
26.12.2016

ImageЧтобы начать исправлять проблему недостатка общения и научиться грамотно и правильно излагать свои мысли существует школа правильной речи в городе Киев. Конечно, далеко не каждый может собрать всю свою смелость и обратиться к специалистам.

Продолжение...
 
Як журналіст бурят-монгол Dorje Batuu перейшов на українську мову.
28.11.2016

ImageУкраїна має обрати таку мовну політику, яка б вберегла українську від занепаду – бо може бути запізно.

Продолжение...
 
Як всією сім'єю перейти на українську мову
23.11.2016

ImageУкраїнський журналіст, кіно- та літературний критик Олек Веремко-Бережний розповідає як всією сім'єю перейти на українську мову:

Продолжение...
 
Український ютуб, список каналів українською
31.07.2016

ImageДавно слідкую за розвитком українського YouTube, тож вирішив нарешті зібрати усі, знайомі мені, україномовні канали в одній публікації. Вийшов не великий і не малий список.

Продолжение...
 
Китайский язык: учить или нет
05.04.2016

ImageЗачем украинцам изучать экзотические языки и как это помогает им в карьере

Продолжение...
 
Україномовні канали на YOUTUBE
05.04.2016

ImageНе забывайте, что москальский мир давно пора покидать. И у украинцев есть свой контент.

Продолжение...
 
70 ценных ресурсов для всех, кто учит английский
09.11.2015

ImageДля всех, кто устал от монотонной зубрежки и непонятных грамматических заданий мы составили список лучших ресурсов—помощников в изучении языка.

Продолжение...
 
<< В начало < Предыдущая 1 2 3 Следующая > В конец >>

Всего 1 - 11 из 27
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua