Инвестиции: Ценные бумаги, Недвижимость, Земля, ПИФ, Золото, НПФ, прочее
Рік Рул: ралі на ринку акцій закінчиться сльозами
Ценные Бумаги
31.07.2020
ImageАгентство Kitco News взяло інтерв'ю у Ріка Рула, президента і генерального директора інвестиційної компанії Sprott U.S., під час якого вони обговорили поточну ситуацію на фінансових ринках.
Продолжение...
 
Старі квартали перебудують: як відселятимуть незгодних мешканців
Недвижимость
12.07.2020
ImageМінрегіон розробив і оприлюднив новий законопроект про реновацію застарілого житла “Про внесення змін до Закону України “Про комплексну реконструкцію кварталів (мікрорайонів) застарілого житлового фонду”.
Продолжение...
 
Тенденции аренды коммерческой недвижимости в Киеве
Недвижимость
04.07.2020
ImageЕсли с покупкой помещения дела обстоят сложнее, то оформить аренду намного проще.
Продолжение...
 
У Міноборони кажуть, що знайшли механізм розв'язання проблем з недобудовами "Укрбуду"
Недвижимость
01.06.2020
ImageУ Міноборони заявили, що знайшли механізм розв’язання проблеми та запустили процедуру, щоб отримати рішення, які дозволять підписати договори з Київміськбудом про добудову 4 з 23 ЖК, що споруджуються на землях Міноборони.
Продолжение...
 
S&P Global: дефіцит нових родовищ золота
Драгметаллы
20.05.2020
ImageАналітична компанія S&P Global Market Intelligence повідомляє про те, що в світі скоротилося число нових родовищ золота. За останні три роки не було відкрито жодного нового великого родовища, а за останні 10 років було відкрито всього 25 великих родовищ.
Продолжение...
 
Багатії світу не можуть знайти достатньо золота
Драгметаллы
01.05.2020
ImageЛюдвіг Карл, який працює в швейцарській компанії Swiss Gold Safe Ltd., яка займається зберіганням дорогоцінних металів в Альпах, розповів недавно про ситуацію на ринку золота на тлі поширення коронавируса, пише портал Yahoo Finance.
Продолжение...
 
Що не слід робити при тривалому найманні квартири?
Недвижимость
01.05.2020
ImageСьогодні на українському ринку оренди нерухомості складається досить сприятлива ситуація для квартиронаймачів. Це обумовлено великою кількістю актуальних пропозицій, що призвело до незначного падіння цін.
Продолжение...
 
Как купить частный дом: советы экспертов
Недвижимость
01.05.2020
ImageМногие украинские семьи мечтают о собственном частном доме. Но учитывая стоимость такой недвижимости недопустимо совершение любых ошибок.
Продолжение...
 
Правила выбора участка в Кировоградской области
Земля
01.05.2020
ImageСобственное домовладение в пригороде Кировограда — это мечта многих жителей города. Однако сделки по отчуждению земли — это операции, требующие юридической подготовки.
Продолжение...
 
Ринок оренди в Києві впав, а продажі квартир зупинилися
Недвижимость
27.03.2020
Image“Попит на оренду квартир сильно впав, відсотків на 80. Думаю, питання оренди квартир люди відкладуть до кінця карантину”, – розповіла київський ріелтор, член Асоціації фахівців з нерухомості (ріелторів) України Інна Шкулєпова.
Продолжение...
 
<< В начало < Предыдущая 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следующая > В конец >>

Всего 31 - 40 из 1131
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua