Инвестиции: Ценные бумаги, Недвижимость, Земля, ПИФ, Золото, НПФ, прочее
Причины популярности ПИФов: как работают паевые инвестиционные фонды
ПИФ
20.11.2018
ImageПаевой инвестиционный фонд – один из самых популярных путей для вложения средств на украинском рынке. Поговорим о принципе действия ПИФов и том, в какие лучше вкладываться.
Продолжение...
 
BlackRock продав акції ETF-фонду на 1 $ млрд
Драгметаллы
14.11.2018
ImageІнвестиційна компанія BlackRock більше не є найбільшим інвестором в "золотий" ETF-фонду SPDR Gold Trust. За даними SEC, в 3 кварталі 2018 року вона продала велику частину своїх акцій цього фонду.
Продолжение...
 
Ціна паладію може перевищити вартість золота
Драгметаллы
14.11.2018
ImageПротягом останніх кількох тижнів ціна паладію продовжує стабільне зростання. Максимум 2018 був зафіксований на початку поточного року, і ось тепер ситуація знову повторюється.
Продолжение...
 
Банк Англії не віддасть золото Венесуелі
Драгметаллы
12.11.2018
ImageЯк уже повідомлялося на цьому тижні, президент Венесуели Ніколас Мадуро завив про те, що він має намір повернути все золото країни, що зберігається за її межами, а саме: з Лондону.
Продолжение...
 
В Україні дали старт знесенню хрущовок
Недвижимость
07.11.2018
ImageВ Україні допрацьовується закон про реконструкцію застарілого житлового фонду.
Продолжение...
 
Купить квартиру в рассрочку в Киеве - НоваБудова
Недвижимость
06.11.2018
ImageИщете хорошие предложения по рассрочке на квартиры в Киеве? Компания «НоваБудова» предлагает выгодное решение.
Продолжение...
 
Аналітик: золото не втратило свого блиску
Драгметаллы
31.10.2018
ImageАгентство Bloomberg опублікувало інтерв'ю з аналітиком з компанії State Street Global Advisors, в якому він розповів про відновлення ринку золота і перспективи дорогоцінного металу. На його думку, ще рано впадати в ейфорію з приводу зростання цін на золото.
Продолжение...
 
Золота монета "Кришка від пляшки Coca-Cola"
Драгметаллы
18.10.2018
ImageМонетний двір Австралії в місті Перт (The Perth Mint) представляє незвичайну пам'ятну золоту монету, виконану у вигляді кришки від скляної пляшки напою Coca-Cola.
Продолжение...
 
Почему стоит купить квартиру в новостройке: выбираем жилье в ЖК «Парк Ленд»
Недвижимость
27.08.2018
ImageОбзавестись новым жильем хотелось бы многим. Плюсов у квартиры от застройщика гораздо больше, чем у той, что предлагается на вторичном рынке. Поговорим о выборе недвижимости в новостройке и ее преимуществах.
Продолжение...
 
Як реалізувати право на отримання земельної ділянки?
Земля
09.08.2018
ImageЗ цієї інструкції Ви дізнаєтесь про всі етапи безоплатного отримання земельної ділянки, а також куди скаржитися, якщо вам відмовляють у її наданні.
Продолжение...
 
<< В начало < Предыдущая 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следующая > В конец >>

Всего 91 - 100 из 1131
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua