Вибираємо правильне взуття
19.12.2013

ImageДля турботливих батьків здоров'я власного малюка куди важливіше власного. Багато в чому воно залежить саме від взуття,

 адже неправильно підібрана модель небезпечна не тільки незручністю, а й негативними наслідками.

Наприклад, дуже часто під час прогулянки в незручному взутті дитина починає вередувати і плакати. На жаль, батьки не завжди можуть зрозуміти в чому справа і знаходять причину такої поведінки не відразу.

Причина подібної поведінки полягає в тому, що в період формування дитяча стопа занадто чутлива і дуже важливо, щоб дитяче взуття ручної роботи було якісним і максимально комфортним. У протилежному випадку, малюк заробить плоскостопість та інші супутні хвороби.

Сьогодні асортимент різноманітних моделей дитячого взуття настільки широкий, що багато батьків просто відчувають розгубленість. Багато сучасних моделей заворожують своїм гарним зовнішнім виглядом, наявністю супінаторів і т.д. проте, цього може бути недостатньо для правильного і гармонійного розвитку.

Міркувати на тему правильного взуття для дитини можна вічно так, як висловлювань фахівців з цього приводу пре достатньо. На основі більшості міркувань з'ясувалося, яким же все-таки повинно бути дитяче взуття. По-перше, не можна ні в якому разі купувати взуття великого розміру, аргументуючи це тим, що воно на виріст. Також воно не повинно бути малим. По-друге, потрібно віддавати перевагу моделям з жорсткою ребристою підошвою. По-третє, зимові чоботи та демісезонні черевики повинні бути високими і щільно облягати гомілковостопний суглоб.

Як для дорослих, так і для діточок фахівці рекомендують купувати вироби з натуральних матеріалів на невеликому і акуратному каблучку, з м'яким задником, фіксованою п'яткою, широким носком і бажано спеціальною ортопедичною устілкою, яка необхідна для правильного розвитку і профілактики деформації стопи. Тільки в такому випадку взуття буде здійснювати благотворний вплив на організм і допоможе насолоджуватися дитині кожним зробленим кроком.

Скориставшись корисною інформацією з даної статті, Ви будете набагато краще орієнтуватися серед достатку всіляких привабливих моделей представлених на сучасному ринку і зможете купити найкраще взуття для своєї улюбленої дитини.


Стаття використана з сайту "ЕтноДім" (авторські вироби ручної роботи). Знаходиться в Києві, вул. М. Пимоненка, 5

 
< Пред.   След. >
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua