Золотовалютні резерви зросли на 3,5%
Бизнес - Экономика
14.07.2015

ImageНаціональний банк України в червні збільшив міжнародні резерви на $346 млн, або на 3,5%, − до $10,264 млрд.

Про це повідомляють на офіційному сайті НБУ.

«Цьому сприяли формування позитивного сальдо інтервенцій НБУ на міжбанківському валютному ринку, надходження на користь уряду від розміщення державних облігацій України $140,0 млн і від конвертації китайських юанів в сумі $419,2 млн», − зазначив Нацбанк.

Регулятор уточнив, що за минулий місяць в рахунок погашення та обслуговування державою боргу в іноземній валюті було виплачено $275,6 млн, а ще $175,7 млн склав платіж на адресу Міжнародного валютного фонду.

«В даний час обсяг міжнародних резервів України достатній для виконання зобов'язань та поточних операцій уряду й Національного банку України», − підкреслив центробанк.

http://forbes.ua/

Читать также:

Золотовалютный резерв Украины побил 10-летний антирекорд - эксперт

Госдолг Украины в апреле составил 1,417 трлн грн

У жовтні золотовалютні резерви України скоротилися на 14 тонн

Украинские экспортеры кукурузы захватывают рынок Китая

Сорос: Европа ставит под удар прогрессивное развитие Украины

 

 
< Пред.   След. >
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua