Купіть ОСЦПВ і їздіть по місту обачно
Разное - Страхование
09.08.2015

Image У кожному полісі ОСЦПВ написано, що максимальна страхова виплата може скласти N гривень, а якщо пошкоджений тільки один автомобіль і не завдано шкоди життю і здоров'ю людей - максимальна виплата складе не дуже і велику суму.

ДСАГО

ОСЦПВ - це обов'язкове страхування автоцивільної відповідальності. Тобто страхується відповідальність перед третіми особами. Безмежний ліміт цієї відповідальності? Виявляється, ні. У кожному полісі ОСЦПВ написано, що максимальна страхова виплата може скласти N гривень, а якщо пошкоджений тільки один автомобіль і не завдано шкоди життю і здоров'ю людей - максимальна виплата складе не дуже і велику суму. Якщо Ви пом'яли дорогий автомобіль, і сума збитку склала, наприклад, 800000 гривень: 120000 заплатить страхова компанія, а 680 000 необхідно буде відшкодувати зі своєї кишені. Більше про інтернет страхування можна дізнатись на спеціалізованих сайтах.

Щоб такої неприємної ситуації не виникло якраз і існує ДСАГО (добровільне страхування автоцивільної відповідальності). Ця страховка дозволяє збільшити ліміт відповідальності страхової компанії. Скажімо, Ви заплатили за поліс 1000 гривень, при цьому ліміт відповідальності страхової компанії виріс на декілька сотень тисяч гривень гривень. Цифри в різних страхових компаніях можуть різнитися, але співвідношення, приблизно, таке як у нашому прикладі. Можна заплатити більше і збільшити ліміт відповідальності компанії. Зрозуміло, що актуальність страховки ДСАГО ні як не залежить від вартості власного автомобіля.

Рішення про придбання поліса залишається за автовласником. Тим не менш, існує проста закономірність - чим більше місто, тим актуальність ДСАГО вище. Все дуже просто, по вулицях мегаполісів рухаються тисячі авто вартістю в кілька мільйонів рублів, інтенсивність руху висока, відповідно, високий і ризик настання «дорогого» страхового випадку. Якщо ж розглядати сільську місцевість, де трапляється максимум одна аварія на місяць, а учасники представляють винятково вітчизняний «автопром», то, можна сказати, страховка місцевим жителям не потрібна. Хоча ... можливо хтось з жителів виїжджає в місто?

Найголовніше зброю двадцять першого століття - інформація. Будьте озброєні на всі випадки життя, і нехай ця стаття внесе свій внесок у ваш інформаційний арсенал.

ОСЦПВ

ОСЦПВ – буде вашою гарантією захисту у той випадок, якщо ви пошкодите чийсь автомобіль. Якщо ви ще не маєте полюс ОСЦПВ – придбайте його. По закону України міліція має право штрафувати тих водіїв, у яких відсутня «Автоцивілка».

Придбати її можна у спеціалізованих місцях, як, наприклад тут: ПРАТ «СК «ЮНІСОН СТРАХУВАННЯ» і т.д.

 

 
< Пред.   След. >
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua