Україна домовилася про тарифи на вантажоперевезення в обхід РФ
Бизнес - Экономика
22.01.2016

ImageАзербайджан, Казахстан, Грузія і Україна підписали протокол про встановлення конкурентоспроможних пільгових тарифів на вантажоперевезення Транскаспійським міжнародним транспортним маршрутом.

Документ передбачає встановлення конкурентоспроможних пільгових тарифів на вантажоперевезення Транскаспійським маршрутом, проведення комплексних заходів зі спрощення руху потягів по маршруту, збільшення вантажообігу.

Аналогічний двосторонній протокол підписали також окремо Азербайджан і Грузія.

Раніше стало відомо, що Україна пропонує вантажоперевізникам скористатися Транскаспійським міжнародним транспортним маршрутом для перевезення вантажів у Центральну Азію в обхід Росії, у зв'язку з чим 15 січня з Іллічівська вирушить у тестовий рейс контейнерний поїзд за маршрутом Україна – Грузія – Азербайджан – Казахстан – Китай (через Каспій і Чорне море).

Транскаспійський міжнародний транспортний маршрут пролягає через Китай, Казахстан, Азербайджан, Грузію, Туреччину і далі – в Європу. Перший тестовий контейнерний поїзд, який прямував маршрутом Шихецзи (Китай) – Достік – Актау – Алят, прибув у Бакинський міжнародний морський торговельний порт третього серпня.

http://forbes.ua/

Читати також:

Табачная монополия "семьи" связана с АП и Нацбанком, - Дубинский

«Чорноморнафтогаз»: наскільки довгою буде дорога в міжнародних судах 

Воздушный дозор: как развивается авиаотрасль без перелетов Украина – Россия 

Как говорят классики, война – продолжение политики, а политика - продолжение экономики. 

Сорос: Европа ставит под удар прогрессивное развитие Украины  

 
< Пред.   След. >
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua