Nissan, Tesla і BYD: названі найбільші виробники електромобілів за підсумками 2015 року
Бизнес - Экономика
25.01.2016

ImageЩоб виявити лідерів ринку «зелених» авто, редакція одного з американських видань вирішила підрахувати, який саме автовиробник вивів минулого року найбільшу кількість автомобілів з електричними двигунами.

Переможцем виявилася не Tesla і навіть не Nissan, повідомляє ІТС.ua.

Так, в 2015 році компанія BMW продала по всьому світу близько 30 тис. моделей i3 і i8. Продажі гібридних автомобілів Ford Fusion і C-Max Energi і електромобіля Focus Electric були обмежені Північною Америкою, де було реалізовано 18,9 тис. таких транспортних засобів. З урахуванням незначних продажів електричних автомобілів Ford в Канаді, Китаї і Європі, сукупний обсяг реалізації оцінюється в 20 тис.

General Motors продала 15,4 тис. електромобілів Volt і 2,6 тис. Spark EV тільки в США. Сукупний обсяг реалізації в усьому світі також наближається до позначки 20 тис.

Компанія Nissan змогла істотно випередити названих вище конкурентів. Станом на жовтень 2015 року було реалізовано 39 тис. електромобілів Leaf. Офіційні дані продажів Leaf і e-NV200 за рік ще не озвучені, але передбачається, що обсяг реалізації становить близько 50 тис.

Схожий результат продемонструвала компанія Tesla Motors, яка впродовж 2015 року реалізувала 50,6 тис. електромобілів.

Проте найбільше електромобілів змогла продати китайська компанія BYD. За підсумками 2015 BYD змогла реалізувати 31,9 тис. автомобілів Qin, 18,4 тис. - Tang і 7 тис - E6. Сюди ж слід додати моделі T3, e5 і Denza, створені спільно з Daimler.

Сумарний обсяг продажів склав 61,7 тис. автомобілів з електричними двигунами. Це істотно більше, ніж змогли продати Nissan і Tesla. Причому, велика частина продажів BYD припадає саме на Китай.

http://itc.ua/

Читать также:

Швеция станет первой в мире страной, которая полностью откажется от нефти и газа

Зона влияния Элона Маска.

Фуджисава - город, который полностью перешел на солнечные батареи и отказался от бензина

Чому озброєння українців призведе до зростання економіки

Охрименко Александр: Минфин обманул на счет снижения госдолга Украины за 2015 год

 
< Пред.   След. >
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua