Катар купує офісну будівлю в Сінгапурі за рекордні $2,5 млрд
07.06.2016

ImageСуверенний фонд Катару Qatar Investment Authority купує в американського інвестиційного BlackRock 43-поверхову офісну будівлю Сінгапуру Square Asia Tower One за рекордну суму $2,5 млрд.

Зазначено, що купівля може стати поворотним моментом для ринку нерухомості Сінгапуру. Угода є найбільшою в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні з погляду суми, виторгуваної від продажу одного об'єкта нерухомості.

Як пише FT, вежа розташована у фінансовому районі Сінгапуру і має понад 1,25 млн квадратних футів (116 тис. кв. м) орендної площі, за кожен із яких Катар готовий заплатити $1,960. Серед найбільших орендарів Square Asia Tower One – Google і Citigroup.

Раніше Qatar Investment Authority заявив про свою зацікавленість у придбанні частини акцій Citigroup, які належать мінфіну США.

 

Читати також:

В Саудовской Аравии ведут строительство здания высотой более одного километра.

На месте столичных промзон вырастут жилые дома и офисы

В Украине впервые продали арестованную за долги по «коммуналке» квартиру: подробности

Кожне третє приміщення «Укрпошта» здає по 1 гривні за місяць

На Київщині побудують 439 еко-будинків з сонячними батареями і вітрогенераторами

 
< Пред.   След. >
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua