Китайський банк купить найбільше золотосховище в Європі
17.06.2016

ImageКитайський банк Industrial & Commercial Bank of China Ltd. (ICBC), найбільший у світі за обсягом активів, досяг угоди про придбання сховища дорогоцінних металів у Лондоні у Barclays Plc, повідомляє MarketWatch.

Угода здійснюється через дочірній банк ICBC, ICBC Standard Bank Plc.

У разі успішного здійснення угоди, закриття якої очікується в липні, ICBC стане першим китайським банком, що володіє сховищем дорогоцінних металів у Лондоні. Сховище є одним із найбільших в Європі ‒ воно може вмістити дві тисячі тонн золота, срібла, платини і паладію.

Зазначається, що на Китай припадає більше чверті світового попиту на золото, однак центрами торгівлі дорогоцінними металами залишаються Лондон і Нью-Йорк.

http://www.interfax.com.ua/

Дивитися також: Графік цін на золото, срібло, платину

 

Читати також:

Деньги и золото: Китай создаёт новую финсистему

BlackRock инвестировала 1$ млрд. в SPDR Gold Trust

Германия торопится вернуть свое золото из-за границы

Банки Индии будут собирать золото у населения

Индия и Китай скупили всё физическое золото на LME

Штат Техас создаст своё хранилище золота

 
< Пред.   След. >
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua