Золота монета "Кришка від пляшки Coca-Cola"
18.10.2018
ImageМонетний двір Австралії в місті Перт (The Perth Mint) представляє незвичайну пам'ятну золоту монету, виконану у вигляді кришки від скляної пляшки напою Coca-Cola.

Випуск даної монети став можливий завдяки офіційній ліцензії від компанії Coca-Cola. Вона прикрасить будь-яку колекцію монет.

З моменту свого винаходу 130 років тому прохолодний напій Coca-Cola справив значний вплив на сучасний світ. Якщо ви є прихильником даного бренду, то незвичайна монета від монетного двору Австралії буде яскравою прикрасою вашої колекції монет. Coca-Cola стала невід'ємною частиною сучасної поп-культури. Срібний варіант даної монети, випущений навесні 2018 р вже давно розкуплений колекціонерами.

Золота монета продається в спеціальній подарунковій упаковці з сертифікатом справжності. Вона буде відмінним подарунком як для нумізматів, так і для колекціонерів. Монета є законним платіжним засобом на території острівної держави Фіджі.

 

Image 

 

Характеристики золотої монети пляшка coca-cola

 

Номінал: 50 доларів Фіджі

 

Вага: 1 унція (31,1 гр.)

 

Дорогоцінний метал: золото 999

 

Якість карбування: пруф

 

Діаметр: 41 мм.

 

Рік випуску: 2018

 

Тираж: 250 шт.

 

Ціна: 3.536 AUD

 

Дивитись також: Графіки цін на золото, срібло платину  

 

Читати також:

"Крюгерранд" vs. "Золотий орел" боротьба за лідерство

Золотая монета Канады "Осенний огонь" 1 унция

Судьба золотой монеты весом 100 кг. из Канады

JP Morgan: ціна золота зросте до 1700$

Bloomberg: ріст золота - це питання часу

 
< Пред.   След. >
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua