Прогноз по видобутку золота в Австралії до 2021 г
Инвестиции - Драгметаллы
07.11.2019
ImageЗа даними міністерства промисловості Австралії, видобуток золота в країні в період з 2019 по 2020 рр. має зрости на 4,8% до 337 тонн, а в період з 2020 по 2021 рр. зростання складе 2,2% до 344 тонн.

Про це повідомляє інформаційний портал Scrap Register з посиланням на офіційні дані.

 

В огляді міністерства йдеться, що зростання видобутку золота в Австралії буде забезпечений за рахунок пуску в експлуатацію нових родовищ жовтого дорогоцінного металу. Наприклад, з липня 2019 року почався видобуток золота на родовищі Gruyere в Західній Австралії, яке належить компанії Gold Road Resources.

 

Золотодобувна галузь Австралії переживає в даний час новий етап бурхливого розвитку завдяки зростанню цін на золото в національній валюті до рекордних значень. Деякі австралійські золотошукачі «розморозили» старі проекти, які були закриті через низьку рентабельність. Тепер же видобуток золота знову став прибутковим бізнесом, а значить прийшов час повернутися до раніше закритих проектів. Про це йдеться в огляді австралійського міністерства.

 

 
< Пред.   След. >
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua