Біле золото - платинове золото
Инвестиции - Драгметаллы
19.11.2019
ImageНайблагородніша біле золото - це сплав золота з платиною (платинове золото). Такий сплав ще найміцніший і ... найдорожчий.

Ще біле золото отримують як сплав золота з паладієм, золота з сріблом або золота з нікелем. Але носіння прикраси з нікелевого сплаву загрожує алергією або дерматитом. У такого сплаву ще ледь вловимий жовтуватий відтінок, і це самий нешляхетний вид білого золота.

Як зрозуміти, чи шляхетний сплав?

«Шляхетним» білим золотом вважається сплав чистого золота з благородними металами: платиною, паладієм. «Нешляхетним» - сплав золота з кольоровими металами, наприклад з тим же нікелем.

Між іншим, в країнах ЄС вже діють стандарти, що обмежують вміст нікелю в сплаві білого золота. Тому все частіше нікель замінюється паладієм. Такий сплав дешевше, ніж біле золото з платиною(був поки ціна паладію не перевищила ціну платини).

Нейтральне біле золото виграшно виглядає як з вечірньою сукнею, так і з повсякденним вбранням. Вважається, що воно підходить практично всім.

Біле золото вважається більш стійким до атмосферних явищ, ніж жовте. До того ж воно більш пластичне і виграшно виглядає з дорогоцінними каменями, за що його і люблять ювеліри.

Зараз біле модне як золото для обручок, хоча ... як раз кільця з жовтого золота - це символ вічної любові подружжя.

Дєньга

Дивитися:  Графікі цін на драгметали

 

Читати також:

Чорне золото - розкішне чоловіче золото

Украинцы предпочитают золоту украшения из серебра

Уход за золотом

Синее золото – самый экзотичный золотой сплав

Необычные виды золота

Сплавы золота

Золото впало за тиждень на 3.6% названі головні причини

 

 
< Пред.   След. >
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua