В Європі зафіксували першу смерть від коронавирусу
Разное - Новини
16.02.2020
ImageРаніше за межами материкового Китаю було зафіксовано лише три смерті від коронавирусу - в Гонконзі, на Філіппінах і в Японії.

У Франції померла китайська туристка, яка була інфікована новим смертельним коронавірусом. Це перший подібний летальний випадок за межами Азії.

Жертвою стала 80-річна жінка з китайської провінції Хубей, заявила міністр охорони здоров'я Франції Агнес Бузін, передає ВВС. 

Туристка прибула до Франції 16 січня і перебувала в карантині в лікарні з 25 січня.

Раніше за межами материкового Китаю було зафіксовано лише три смерті від коронавируса - в Гонконзі, на Філіппінах і в Японії.

Відзначимо, що, за останніми даними, понад 67 тисяч людей інфіковані китайським коронавірусом, понад 1,5 тисячі померли. У той же час більше 8 тисячам інфікованих вдалося успішно одужати.

Як повідомляв УНІАН, про спалах пневмонії невстановленого походження в місті Ухань влада Китаю заявила в кінці грудня 2019 року. Збудником захворювання став новий тип коронавирусу. Він передається від людини до людини, інкубаційний період триває від 2 до 12 діб.

Всесвітня організація охорони здоров'я 30 січня оголосили надзвичайну ситуацію міжнародного значення в зв'язку з поширенням коронавируса з Китаю.

 

Читати також:

Коронавірус обвалив ринки і може стати початком нової кризи

Китайський чиновник встановив світовий рекорд з корупції

Нова реальність. Як китайський бізнес отримав контроль над світом

Пітер Шифф: цінуйте спокій перед штормом

 "Идеальный шторм" начнется с Китая

 

 
< Пред.   След. >
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua