Silver Institute: зростання попиту на срібло для автомобілів
Инвестиции - Драгметаллы
03.02.2021
ImageІнститут срібла (Silver Institute) опублікував нещодавно огляд, в якому йдеться про зростаючу роль срібла в автомобільній промисловості. Даний огляд ринку був підготовлений у співпраці з аналітичною компанією Metals Focus.

Аналітики розповіли про тренди в автомобільній галузі, включаючи розвиток гібридних авто та електромобілів. Опублікований аналіз попиту на срібло при виробництві різних транспортних засобів, а також підкреслюється значення срібла при створенні функції автономного руху автомобіля. Автори огляду розповіли про транспортну політику в деяких країнах світу, де активно підтримується електрифікація транспортних засобів.

Аналітики Metals Focus прийшли до висновку, що автовиробники будуть використовувати більше срібла в своїй продукції, щоб краще інтегрувати сучасні технології. Середнє використання срібла в транспортному засобі оцінюється зараз на рівні 15-28 грам. У гібридних автомобілях цей показник дорівнює приблизно 18-34 грамам, в той час як на електромобілі припадає 25-50 грам срібла.

На думку експертів, перехід на автономний рух транспортних засобів призведе до різкого зростання складності автомобілів, що призведе до більш високого використання срібла. За деякими оцінками, попит на срібло з боку автомобільної промисловості складе в 2021 році близько 61 млн. Унцій. До 2025 року цей показник виросте до 88 млн. унцій. Для порівняння: попит на срібло для виробництва сонячних панелей складе в поточному році близько 98 млн. унцій.

 http://www.denga.com.ua/

Дивитися: Графіки цін на срібло, золото, платину

 

Читати також:

За 100 років долар США знецінився до золота на 99%

Зростання ціни золота - це ознака початку інфляції

Credit Suisse прогнозує ціну срібла 35 $ за унцію

Співвідношення цін золота і срібла на максимумі з 1991 р

Лютий 2020: співвідношення ціни золота і срібла

 
< Пред.   След. >
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua