Даг Кейсі прогнозує фінансовий хаос
Бизнес - Экономика
21.06.2021
ImageАмериканський письменник-економіст і аналітик Даг Кейсі розповів в інтерв'ю аналітичній компанії Stansberry Research про поточну політичну та фінансову ситуацію в усьому світі.

«Поки люди отримують гроші за те, що вони сидять вдома, вони продовжать це робити і далі. Споживання в США росте. Роздрібна торгівля робить гарні обороти завдяки знову надрукованим грошам, які уряд роздає направо і наліво, при цьому виробництво товарів падає. Це гарантована формула для економічної катастрофи. Це не тільки економічний, а й моральний крах », - таку думку озвучив експерт в інтерв'ю, під час якого обговорювалося дефіцит робочої сили і грошові чеки американського уряду.

На думку аналітика, такий розвиток ситуації буде мати трагічний кінець. Він виходить з того, що ринок акцій може в будь-який момент обвалитися, а споживчі ціни продемонструють неймовірне зростання. В цілому, світ знаходиться зараз в початковій фазі «Великої Депресії». Даг Кейсі прогнозує великі зміни по всьому світу і не виключає, що в крайньому випадку може навіть початися Третя світова війна.

На думку експерта, захистити свої заощадження від повного знецінення можна, в тому числі, за допомогою криптовалюти біткоіну. Вона має хороші перспективи подальшого зростання своєї вартості завдяки обмеженому тиражу монет в кількості 21 млн. штук. Також Даг Кейсі налаштований вельми оптимістично щодо перспектив золота і срібла. Сам він продовжує регулярно купувати інвестиційні монети. Згідно з його прогнозом, золото буде в недалекому майбутньому знову використовуватися повсюдно як платіжний засіб.

Щоб захиститися від посиленого фінансового контролю з боку уряду, необхідно дотримуватися політичної диверсифікації. Це означає, що частину свого добробуту найкраще зберігати в політично стабільній країні. Для жителів США можуть підійти такі країни, як Панама і Уругвай.

 

Читати також:

Audi відмовилася від розробки двигунів внутрішнього згоряння

Борщ стане розкішшю: в Україні прискорилося зростання цін на продукти

«Світ збожеволів через« безкоштовні» гроші»: мільярдер Рей Даліо - про загрозу світовій економіці

JPMorgan: ціна біткоіни може вирости до $ 146 000

Зростання ціни золота до 4800 $ - як це можливо? 

 
< Пред.   След. >
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua