Инвестиции: Ценные бумаги, Недвижимость, Земля, ПИФ, Золото, НПФ, прочее
USGS: видобуток золота в США в червні 2021 року
Драгметаллы
09.09.2021
ImageГеологічна служба США (USGS) опублікувала недавно дані про виробництво жовтого дорогоцінного металу на родовищах країни станом на кінець червня 2021 року. Згідно з даними, в порівнянні з попереднім місяцем відбулося незначне зниження обсягів виробництва.
Продолжение...
 
Френк Холмс: правило 10% інвестицій в золото
Драгметаллы
09.09.2021
ImageМарк Мобіус, легендарний інвестор, який спеціалізується на ринках, що розвиваються, вважає, що кожен інвестор повинен мати 10% золота в своєму інвестпортфелі, щоб уникнути девальвації валют в результаті безпрецедентних заходів стимулювання з боку Центробанків.
Продолжение...
 
Дефіцит вторинного срібла в ломбардах США
Драгметаллы
02.09.2021
ImageІнформаційне агентство Kitco News взяло недавно інтерв'ю у Ріка Харрісона, який проживає в США і володіє кількома ломбардами, які спеціалізуються на дорогоцінних металах і предметах з їх змістом. Тому він особисто знайомий з ситуацією на ринку дорогоцінних металів в країні.
Продолжение...
 
На что обратить внимание при выборе домофона
Недвижимость
30.07.2021
ImageСейчас домофоны имеют огромную популярность и распространяются повсеместно, ведь это удобный и быстрый способ организовать защиту дома и оснастить замок автоматическим управлением.
Продолжение...
 
Дж. Йеллен повинна розкрити золотий запас США
Драгметаллы
21.06.2021
ImageНовий законопроект розглядається зараз в США, згідно з ним глава американського уряду повинна буде опублікувати детальну інформацію по залишках золота в резервах і його використанню.
Продолжение...
 
Чесна ціна золота - 1000 чи 2000 $ за унцію?
Драгметаллы
17.06.2021

ImageЗолото (або будь-які інші гроші) коштує стільки, скільки ми можемо за нього купити. Отже, що ми можемо зараз купити за золото? І як ми дізнаємося, що вартість нашого золота / грошей визначена адекватно?

Продолжение...
 
«Подвійний орел» проданий на аукціоні за 18,9 млн долларів.
Прочее
17.06.2021

ImageАгентство Kitco News, яке висвітлює ринок дорогоцінних металів, повідомило нещодавно про те, що на аукціоні Sotheby's була продана дуже рідкісна американська золота монета. Сума угоди склала рекордні 18,9 млн доларів.

Продолжение...
 
ЦБ Угорщини потроїв золотий запас країни
Драгметаллы
24.05.2021
ImageЦентральний банк Угорщини повідомив недавно про те, що він придбав 63 тонни золота для золотого запасу країни. Таким чином, золоті резерви цієї європейської держави зросли в три рази.
Продолжение...
 
Інститут срібла: огляд ринку срібла за 2020 рік
Драгметаллы
24.05.2021
ImageІнститут срібла (Silver Institute) опублікував щорічний огляд по ринку срібла за підсумками минулого 2020 року за співпрацю з аналітичною компанією Metals Focus, яка займається збором статистичної інформації по ринку дорогоцінних металів.
Продолжение...
 
Зростання ціни золота до 4800 $ - як це можливо?
Драгметаллы
25.03.2021
ImageРональд Штёферле, автор оглядів під назвою «In Gold we trust», прогнозує зростання ціни золота до позначки 4800 $ за унцію до кінця поточного десятиліття. В інтерв'ю порталу Pro Aurum TV він розповів про те, за рахунок чого і як буде відбуватися цей ріст.
Продолжение...
 
<< В начало < Предыдущая 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следующая > В конец >>

Всего 11 - 20 из 1131
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua