Ми повинні працювати три дні на тиждень - мексиканський магнат Карлос Слім Хелу
Инвестиции - Негосударственные Пенсионные Фонды
28.07.2014

ImageМи неправильно дивимося на ситуацію, зазначив Карлос Слім, мексиканський медійний магнат і найбагатша людина світу: ми повинні працювати тільки три дні на тиждень.

Ми неправильно дивимося на ситуацію, зазначив Карлос Слім, мексиканський медійний магнат і найбагатша людина світу: Ми повинні працювати тільки три дні на тиждень.


В ході виступу на бізнес-конференції в Парагваї Слім заявив, що прийшов час для "радикальної перебудови" робочого графіка людей. Замість того щоб іти на пенсію в 50 або 60 років, Ми повинні йти на пенсію в більш старшому віці.

"Людям слід працювати довше, до 70 або 75 років, і лише три дні на тиждень: приблизно 11 годин на день", - підкреслив він.

При роботі три дні на тиждень у нас буде більше часу для відпочинку, що підвищить якість життя. Якщо у людини буде чотири вільних дні, це стане хорошим каталізатором для індустрії розваг: люди знайдуть, чим себе зайняти ".

74-річний магнат висловив упевненість, що така реформа сприятиме оздоровленню і підвищенню продуктивності робочої сили, і це допоможе впоратися з фінансовими проблемами, пов'язаними з довголіттям.

Минулого тижня Карлос Слім Хелу знову став найбагатшою людиною в світі багато в чому завдяки різкому збільшенню вартості акцій телекомунікаційного гіганта America Movil на обох фондових ринках США і Мексики.

Слім змістив співзасновника Microsoft з позиції найбагатшої людини планети, яку Гейтс посів ще в травні 2013 р

Переміщення сталося, коли вартість телефонної компанії Сліма América Móvil, найбільшї в його холдингу, зросла на 1%, або на $ 805,6 млн, що за версією Forbes збільшило його особистий статок до $ 79,6 млрд євро проти $ 79,1 Гейтса.

Котирування акцій América Móvil ростуть, з тих пір як компанія оголосила минулого тижня про плани позбутися непрофільних активів відповідно до нових норм антимонопольного законодавства, що регулює ринок телекомунікаційних технологій Мексики.

http://www.vestifinance.ru/

Читати також:

Пенсионер. Буратино нашего времени? Опыт России

"Ошибка в системе", или Почему немецким пенсионерам приходится работать?

Красивая старость - рискованный бизнес

Несколько фактов о украинских пенсионерах и пенсиях

Отпуск в разных странах мира

 
< Пред.   След. >
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua