Goldman Sachs прогнозує обвал цін на нафту
Бизнес - Экономика
09.11.2015

ImageЦіни на нафту можуть почати різко знижуватися у зв'язку з тим, що світові потужності зі зберігання нафтопродуктів близькі до свого вичерпання, що є ще одним фактором перенасичення ринку сировиною, повідомляють у доповіді банку Goldman Sachs.

«Обсяг використовуваних потужностей для зберігання дистиляту в США і Європі наближається до історично високого рівня на тлі майже рекордного завантаження нафтопереробних заводів, слабкого зростання попиту (особливо на бензин)», – повідомляють аналітики Goldman Sachs, передає Прайм.

«Це нагадує ситуації 1998 і 2009 років, коли обсяги зберігання дистиляту досягли максимального рівня, штовхаючи ціни на нафту вниз», – додали експерти.

Goldman Sachs не очікує, що балансу попиту і пропозиції на ринку нафти буде досягнуто 2016 року.

На початку серпня північноморська нафтова суміш марки Brent вперше з 15 січня опустилася нижче за психологічну позначку 50 доларів за барель на загостренні побоювань надлишку сировини на ринку. Станом на 11.27 мск понеділка вартість грудневих ф’ючерсів на Brent зростала на 0,02%, до 48 доларів за барель.

http://forbes.net.ua/

Читати також:

Швеция станет первой в мире страной, которая полностью откажется от нефти и газа

Как говорят классики, война – продолжение политики, а политика - продолжение экономики.

Получена первая порция синтетического топлива e-benzin, без использования нефти.

Трейдеры готовятся к падению цен на нефть до $20.

Фуджисава - город, который полностью перешел на солнечные батареи и отказался от бензина

Цены на нефть ждет новое историческое дно: прогноз мировых банков

 
< Пред.   След. >
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua