Політична карта Африки в 1905
Разное - Разное
06.07.2019
ImageНа малюнку нижче зображена політична карта Африки в 1905 році. Більша частина материка на початку ХХ століття належала, звичайно, британцям і французам.

Камерун, Того, Танзанія (без Занзібару вона називалася Танганьїка) і Намібія були колоніями Німеччині. Вже майже 400 років португальці управляли Анголою, Мозамбіком і Гвінеєю-Бісау. Італійці щосили колонізували Лівію, Еритрею та Сомалі, іспанці тримали Екваторіальної Гвінеї і Західну Сахару, бельгійська корона правила Конго. Єдині три незалежні держави в 1905 році - Ліберія, Марокко і Ефіопія.

Image 

Читати також:

 
< Пред.   След. >
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua