Московія збільшила експорт золота в Великобританію на рекордні $ 5 млрд
Инвестиции - Драгметаллы
04.03.2020
ImageМосковія продала Великобританії золото на рекордні  5,33 млрд $ в 2019 році. Це більше показників 2018 року більш ніж в 12 разів (433 млн $), за данними Федеральної митної служби (ФТС).

У фізичному вираженні експорт золота виріс до 113,5 тонни (у 2018 році - 10,4 тонни). Крім золота Московія також збільшила в цю країну експорт платини (в два рази, до 936 млн $) і срібла (в 2,5 рази, до 100 млн $).

Опитані РБК експерти вважають, що рекордні закупівлі золота Великобританією пов'язані з побоюваннями з приводу «Брексіта» і з глобальними трендами попиту на золото. Крім того, Лондон, як центр торгівлі і зберігання золота, може виступати посередником для подальшого експорту до кінцевих споживачів, таким як Індія або Китай.

Нагадаємо, восени 2019 року Мінпромторг Московії підготував поправки, згідно з якими золотодобувні компанії і афінажні заводи зможуть отримати право оформляти генеральні ліцензії на експорт злитків золота і срібла замість разових. На думку міністерства, існуюча система стримує експорт золота.

 

Графіки цін на золото

 

Читати також:

Лютий 2020: співвідношення ціни золота і срібла

Рух золота: Дубай - Швейцарія - Лондон

Польща вивезла з Великої Британї 100 тонн золота 

ЦБ Голландії перемістить золото на військову базу

Цінове ралі паладію і майбутнє платини

 
< Пред.   След. >
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua