У Греції видали першу ліцензію на будівництво хмарочоса
Инвестиции - Недвижимость
25.08.2022
ImageПершу ліцензію на будівництво хмарочоса в Греції було видано цього тижня.

Про це повідомив міністр розвитку та інвестицій Адоніс Георгіадіс, пише "Європейська правда" з посиланням на Ekathimerini.

Міністр сказав, що будівництво вежі заввишки 198,85 метра в муніципалітеті Еллініко, передмісті Афін, розпочнеться за кілька тижнів.

Хмарочос називатиметься Riviera Tower.

Вежа є частиною проєкту Lamda Development Ellinikon, який вважається найбільшим проєктом міської реконструкції у Європі.

Нагадаємо, найвищі будинки у Ризі та загалом в Латвії Z-Towers змінили назву на Zunda Towers у відповідь на негативний символізм літери Z, яку використовує російська армія і пропаганда під час війни в Україні.

Image 

https://www.eurointegration.com.ua/

Читати також:

Житлові умови Фінляндії, Люксембургу та Ірландії визнали кращими в Євросоюзі

История одного города: Барселона, родина урбанистики

В Саудовской Аравии ведут строительство здания высотой более одного километра.

Раді пропонують прирівняти боржників за "комуналку" до аліментників

На что обратить внимание при выборе домофона

 

 
След. >
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua